Tilbake til alle rapporter

Digre hull i veibanen

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 20:51, ons. 29 mars 2017

Sendt til Tolga og Statens vegvesen region øst 4 minutter senere

Svært djupe hull, delvis fylt med vatn og derfor vanskelig å bergne/vurdere. Graving over veien (Sjukhusmoen ved Friisbakken) i fjor medførte at det faste dekket ble fjernet/ødelagt. Grusen der vaskes nå vekk av smeltevatn, og digre hull er resultatet!!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Problemet ble løst neste dag, men det ble fort dype hull igjen. Nå er det derimot lagt på skikkelig grov grus (pukk?) som "bygger seg opp" til humper, så en må stadig kjøre svært forsiktig. Får håpe ny asfalt/oljegrus legges over skadestedet som permanent løsning. Mht tidligere rapportering, mener jeg å huske at jeg har klaget en gang før - for flere år siden - uten at jeg konkret kan erindre hva/hvorfor.

    Publisert anonymt 23:43, man. 1 mai 2017, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter