Tilbake til alle rapporter

Ødelagt overvannsrørs lednign

Publisert av Tore Furuholt 19:45, man. 3 april 2017

Sendt til Lyngdal og Vest-Agder 4 minutter senere

Overvann fra Ringveien. Det har i lengre tid vært overvann som trenger gjennom en mur og under asfalten mellom huse i ringveien 40 og 2. Dette har pågått noen år men nå er det veldig mye vann som renner jevnt. Har sjekket kummen som ligger i bakken, også der siver det inn vann mellom kummringene.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Må si jeg er meget fornøyd med responsen fra kommunen i denne saken. Kommunen lokaliserte feilen og den ble rette opp i løpa 3 dag. sprukket vannledning. Dette har ført til at massen under asfalten er vasket vekk og har dannet sprekker og løs asfalt

    Sendt inn av Tore Furuholt 00:29, fre. 5 mai 2017, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter