Tilbake til alle rapporter

C.E.Holtersvei

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 09:23, man. 18 april 2011; (Det vises ingen nål på grunn av at brukeren ikke brukte kartet)

Sendt til Sarpsborg 2 minutter senere

Veien bærer preg av dårlig vedlikehold.Når det regner samles det fryktelig mye vann i veibanen,da det mangler sluk etter at de anla veidumper her.Fortauet sydover ved Alvimhaugen b.hage er snart borte.Følger man veien helt ned mot Ludvigengesvei,vil man se en veistump som er i en fryktelig dårlig stand.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Hei
    Etter en vinter med elendig brøyting hviser veien en tydelig slitasje i form av opp sprukket asfalt.Kantstener som mangler,samt sluk for overvann mellom fartshumpene i ce holtersvei.Når man ser at fortau snart er grodd vekk og har med ca 300 småbarn å gjøre her bør man prioritere annerledes.Alvim er tot uteglemt på vedlikeholds plan,ser det ut som.

    Publisert anonymt 10:48, man. 16 mai 2011

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 10:48, man. 16 mai 2011

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter