Tilbake til alle rapporter

Solveien

Rapportert i kategorien Gater/Veier av Ove Aalo 23:29, tor. 1 juni 2017

Sendt til Statens vegvesen region nord og Sortland 1 minutt senere

Solveien er fortsatt i svært dårlig forfatning. Fra kommunenes side ble det for noen år tilbake hevdet at den sto på 3-4 plass i køen for oppgradering. Det er i mellomtiden kun blitt lagt nytt dekke på ca 30 meter av en strekning på 250. Solveien er belastet med mye person og godstrafikk til Vestmarka Barnehage i tillegg til trafikk fra egne beboere, og fra beboere i Lille Åsveien, Bakkeveien, Solhøgda og Heiveien. Veikvaliteten slik den er nå medfører skader på dekk og kjøretøy og er til fare for syklister og for motoriserte tohjulinger. Det er på tide med en kraftig standardheving.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 08:28, fre. 30 juni 2017

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter