Tilbake til alle rapporter

Singel/grus

Rapportert i kategorien Gatefeiing av Marius Steenslid 09:58, lør. 10 juni 2017

Sendt til Vågsøy og Statens vegvesen region vest 1 minutt senere

Mellom gate 1 (bak parken) og gate 2(forran brannstasjonen) er det mye singel/grus/strø stand som ligger i bakken. Det er veldig enkelt å "skli" på når man er på vei ned til sentrum og opp igjen. Kjempe ekkelt og gå med barnevogn. Så har det vært vanndam med kommen pågrunn av mye ugress og grus.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 14:03, man. 10 juli 2017

  • Kjempe bra at bakken mellom gate 1 og 2 (sparebanken Sogn og Fjordane og brannstasjonen) ble kostet :) Men det er fremdeles en forferdelig vei opp vedsiden av hus nr 51 og 53 i gate 3 til skramsmarka barnehage. Så skrev eg vel inn angående en rist som har rustet seg løs? Dem er satt på plass av noen, men kan fremdeles løsne og noen kan falle ned eller biler kan bli skadet. Som er rett nedenfor det sommerhuset vedsiden av nr 51 og 53 i gate 3.

    Sendt inn av Marius Steenslid 14:03, man. 10 juli 2017

  • Kjapt og effektivt og få bort singel/grus fra bakken nedenfor brannstasjonen. Men er fremdeles ett mareritt og gå i bakken til huset vårt, naboen og skramsmarka barnehage.

    Sendt inn av Marius Steenslid 15:19, tor. 10 august 2017

  • Det har blitt ordnet i bakken og er mykje betre :) Men eg sendte inn bilde/bilder av en komme der gitteret har rustet og er farlig å trakke på. Som er litt bortenfor bakken som er blitt ordnet. Med tanke på at det er på en vei der det ferdes biler, lastebiler og motorsykkler og at barn går til og fra skulen den veien og det er farlig om man skulle være så uheldig å trakke på den eller kjøre på den.

    Sendt inn av Marius Steenslid 18:36, tir. 12 september 2017, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter