Tilbake til alle rapporter

Ekstremt store fartsdumper

Rapportert anonymt 22:23, ons. 28 juni 2017

Sendt til Skedsmo og Akershus 2 minutter senere

De nye fartsdumpene som ble laget etter at ny asfalt var på plass er i overkant store. Vanlige biler med normal høyde sliter med å komme over, og har man med seg tilhenger så subber draget eller støttehjulet nedi. Her ødelegger man utstyret. Det er allerede flere skrapemerker over fartsdumpene. Den ene fartsdumpen er også lagt midt i en lang oppoverbakke der man trenger litt fart for å komme opp på vinterstid, noe denne fartsdumpen effektivt setter en stopper for. Ser for meg et herlig kaos opp den bakken på de glatteste dagene. Håper dette er mulig å gjøre opp igjen, da de er i overkant store.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter