Tilbake til alle rapporter

Veien er opp ned V-formet, Må ligge helt ut i grøfta for å ikke skrape opp fronten. Hvordan er det engang lovlig å ha sånne veier? Det er snakk om 100 meter, krysset fra man svinger mot Ervik eller Årvik, til ei lita bru 100 meter etter krysset. Veien er latterlig stygg der.

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 16:16, tor. 17 august 2017

Sendt til Statens vegvesen region vest og Selje 3 minutter senere

Jeg har skrapet opp fronten på bilen min, og vet om flere som har tatt ned i der. Bilene er NYE, og lovlige. Sånne ting skal ikke skje på en vanlig vei.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Veien blir bare verre og verre! Har skadet fangeren min der selv om jeg prøvde å ta det med ro siden jeg er lokalkjent! Dette må fikses snarest, eller så må veien stenges for trafikk, og det er uaktuelt!

    Sendt inn av Bjørn-Ove Årvik 23:18, fre. 8 september 2017

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter