Back to all reports

Sprekt og hullete asfalt på Bekkeveien.

Reported in the Hull i vei category by Per O. Mikkelsen at 23:12, fre. 18 august 2017

Sent to Statens vegvesen region sør and Stokke 3 minutes later

Store hull, sprekker og oppløst asfalt I store område flere plasser langs Bekkeveien (har spesielt lagt merke til sett 3 områder på anslagsvis 100meter hver) . Farlige sprekker og hull for biler og spesielt syklister. Lapping med nye asfalt flekker i vår hjalp lite. Bildene er ikke de verste områdene men eksempler på hvordan det ser ut. Langs Bekkeveien mellom Rakkevikveien og Bekkejordet er det også to meget skarpe fartsdumper som gjør at trafikk må omtrent stoppe helt opp for å passere.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 01:09, tir. 19 september 2017

  • Noen flere asfaltlapper har kommet siden august, men asfalten holder på å gå i oppløsning ganske mange plasser langs Bekkeveien, som preges av store ujevn og oppsprukket asfalt. Sprekker over flere hundre meter er fortsatt der.Flere plasser er det dype hull og sprekker som er skadelige for biler og skumle for syklister. Og skal syklister sykle på sykkelstiene så trenger de forresten også ny asfalt. Er omtrent som å gå på gjengrodde stier ganske mange plasser langs Vear sykkel- og gangveier!

    Posted by Per O. Mikkelsen at 01:09, tir. 19 september 2017

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?