Tilbake til alle rapporter

Flere store, dype hull i store deler av veien. Gata buer seg, og asfalten sprekker opp, så gress vokser i sprekkene. Kontaktet kommunen flere ganger,ingenting skjer. Denne delen av gata er ikke reparert og asfaltert på de 27 år vi har bodd der. Direkte farlig å gå der, fort å snuble, og heller ikke bra for bilene.

Rapportert i kategorien Hull i vei av Heidi Wold Larsen 21:51, tir. 19 september 2017

Sendt til Kragerø og Statens vegvesen region sør 3 minutter senere

Mange store hull, humpete og ujevn vei, asfaltbiter løsner stadig, fort å snuble. Hele gata buer seg, og sprekker opp i midten, så gress vokser der. Ikke gjort noe med denne delen av gata på de 27 årene vi har bodd der, og i flg. naboer ikke lenge før det heller. Har vært ille hele tiden, varslet flere ganger, men ingenting blir gjort. Jo, ett hull ble tettet i våres, men det er også gått opp igjen. Vanskelig å ferdes både til fots og med bil. PS: Ny asfalt for noen år siden i første og siste del av gata, nå ønsker vi veldig at resten blir fikset.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Still open, via questionnaire, 22:59, søn. 22 oktober 2017

  • Still open, via questionnaire, 16:53, søn. 26 november 2017

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

eller No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Har du et FiksGataMi-passord?