Tilbake til alle rapporter

Manglende gatelys i Stasjonsvegen og Stranda på Haga.

Rapportert i kategorien Gatelys av Katrine Haarberg Holager 11:33, fre. 29 september 2017

Sendt til Statens vegvesen region øst og Nes 1 minutt senere

Manglende gatelys i Stasjonsvegen og Stranda på Haga. Gatene har vært mørklagt i flere uker, og vi finner ikke ut hvem som har ansvaret. Både kommunen og BaneNor er kontaktet, uten å finne noen løsning.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

 • Hei! Det er fremdeles ingen løsning i denne saken. Alle gatelysene i Stranda, Stasjonsvegen og til og med på Haga Togstasjon er mørke (på stasjonen har iallfall BaneNor ansvaret). Alle lampene er mørke, så det virker som noe feil skjedde når de laget gangveien med nye gatelys fra Munkerud til Haga. Ifølge leder i velforeningen, er det Hafslund som skifter lyspærer, eller de gjorde det iallfall tidligere. Men nå er det jo ikke lyspærene det er noe galt med, men hele anlegget.

  Sendt inn av Katrine Haarberg Holager 13:14, tor. 12 oktober 2017

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 12:19, fre. 27 oktober 2017

 • Dette virker ikke som det kommer til å bli løst med det første. Det er fremdeles mørkt, og hverken BaneNor eller kommunen har ansvaret.

  Sendt inn av Katrine Haarberg Holager 12:19, fre. 27 oktober 2017

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 12:32, fre. 24 november 2017

 • BaneNor sier de skal bytte de gamle og utdaterte lampene i Stasjonsvegen, ned til undergangen og på stasjonsområdet (parkeringplassene), og ordne lys her. Stranda og brygga/Haga båtforening vil fremdeles være mørklagt. Haga Vel tar ansvar for å prøve å finne en løsning her.

  Sendt inn av Katrine Haarberg Holager 12:32, fre. 24 november 2017

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 10:48, fre. 5 januar 2018

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 12:05, fre. 2 februar 2018

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 21:54, man. 5 mars 2018

 • BaneNor har ordnet lys på stasjonsområdet/parkeringsplassene, samt Stasjonsvegen frem til krysset Stranda, og videre ned til og i undergangen. Resten av Stasjonsvegen, samt Stranda og Haga Båtforening mangler fremdeles gatelys.

  Sendt inn av Katrine Haarberg Holager 21:54, man. 5 mars 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter