Tilbake til alle rapporter

Fryktelig mange og tildels dype hull i veien.

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 19:20, ons. 18 oktober 2017

Sendt til Sør-Fron og Statens vegvesen region øst 4 minutter senere

Vil ha reparert Sønstelivegen, helt fra Heggesvingen og inn til snuplassen ved Sønsteli, slik at vi slipper å kjøre i stykker bilene våres. Sånn det er nå,må vi kjøre slalom mellom hullene. Jeg vil holde kommunen ansvarlig for evt reperasjoner på bilene våres hvis de trenger reperasjoner pga dårlig vei. Ser kommunen har lagt asfaltdekke på flere småveier i sommer,så nå vil vi gjerne bli prioritert med et skikkelig dekke, slik at vi slipper å vaske bilen hver gang det har regnet. Om det ikke kommer nytt dekke, MÅ veien skrapes med noe annet enn en traktor. Med en traktor kommer hullene igjen etter første regnskur.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter