Tilbake til alle rapporter

Gang og sykkelvei mellom Skoger skole og barnehage/idrettsanlegg/kirke stopper i ingenting etter brua over E-18. Når kan vi ha håp om ferdigstillelse av gang- og sykkelsti her slik at barna kan ferdes trygt til og fra trening og andre aktiviteter?

Rapportert i kategorien Sykkelveier av Rune Amundsen 10:16, lør. 21 oktober 2017

Sendt til Statens vegvesen region sør og Drammen 4 minutter senere

Gundesølina er smal, med mye trafikk og uten veiskulder. Dette er veien mange barn og unge bruker daglig for å komme seg mellom skole/boligfelt og idrettsanlegget/ barnehagen/kirken som ligger i umiddelbar nærhet av hverandre på toppen av åsen. Gang og sykkelveien stopper i ingenting etter brua over E-18. Når kan vi forvente ferdigstillelse av gang- og sykkelsti her slik at det blir tryggere å ferdes miljøvennlig i bygda vår?

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter