Tilbake til alle rapporter

Sandhauger på sykkelstien

Rapportert i kategorien Gatefeiing anonymt 07:37, man. 23 oktober 2017

Sendt til Sola og Statens vegvesen region vest 3 minutter senere

Det har vært sandhauger på sykkelstien i over tre uker uten at disse har blitt fjernet. Dette gjør at man ofte rett og slett må gå av sykkelen og dra sykkelen gjennom haugene + sanden fester seg på sykkelen og gir slitasje/ødelegger sykkelen. Når man kommer nordfra har man mulighet til å se sanden som ligger der og kan velge å sykle i veibanen (noe som heller ikke er kjekt og skaper irritasjon blant bilistene), men kommer du sørfra har du heller ikke mulighet til å legge deg ut i veibanen pga. det høye gjerdet. Hvis man ønsker at syklistene skal bruke sykkelstien, må den holdes fri for sand. Jeg kan skjønne at det kan gå 1-2 dager før sanden fjernes, men ikke > 3 uker.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Dette tilhører Statens Vegvesen.

    Publisert anonymt 11:07, man. 23 oktober 2017

  • Sandhauger ble fjernet, men det er viktig at disse tas relativt ofte (bygger seg fort når det blåser).

    Publisert anonymt 07:20, tir. 21 november 2017, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter