Tilbake til alle rapporter

Fotgjengerfelt dårlig belyst, dårlig sikt og høy fart

Publisert av Siri Solem 14:18, ons. 25 oktober 2017

Sendt til Kristiansund og Møre og Romsdal 2 minutter senere

Fotgjengerfelt ved Jysk, over til privat parkeringsplass for Verkstedveien 11 er dårlig belyst. Det er spesielt dårlig sikt for bilister som kommer fra vest (fra Lystrup mot Jysk). Det holdes ofte høy hastighet denne veien. Det har alt vært en alvorlig påkjøsel i dette fotgjengerfeltet. Beskjæring busker, belysning og fartsdumper.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Det må gjøres sikkerhetsforbedringer i forbindelse med fotgjengerovergangen ved Jysk og utkjøringen fra parkeringen. Det er svært farlig både å gå over fotgjengerfeltet samt kjøre ut fra parkeringen. Bilene som kommer opp og forbi Lystrup Fargehandel holder svært høy fart og kommer veldig raskt på både utkjøring og fotgjengerfelt. Jeg jobber i Verkstedveien 11 og må bruke parkering og gangfeltet daglig og har vært utsatt for et betydelig antall nesten ulykker. Her bør det vurderes å sette ned fartsgrensen, montere opp fartsdump samt montere et speil slik at de som kjører ut fra parkeringsplassen kan se om det kommer biler.

    Sendt inn av Tore Ulvund 14:19, fre. 10 november 2017

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 19:05, ons. 22 november 2017

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 20:29, ons. 20 desember 2017

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter