Tilbake til alle rapporter

Trenger fotgjengerfelt

Rapportert i kategorien Fortau/gangstier av erzen krasniqi 16:53, tor. 23 november 2017

Sendt til Sandnes og Statens vegvesen region vest 2 minutter senere

Hei de fleste på Bjønnbåsen inkludert meg bruker den stien som er ikke lagt for å gå men som alle gå på pga. kort avstand til buss holdeplassen. Den stien ca 30 m opp i et bakke og tar 3 min fra bjønnbåsen til buss holdeplassen og sparer meg 15 min hvis jeg hadde tatt andre/omveien. Jeg mener at bussholdeplassen er plasser feil pga det er bygt stort blokk med leiligheter som gjør det vanskelig for fotgjengerfelt ved buggelandsbakken. Jeg mener også at den holdeplassen burde flyttes litt lengre ned i bakken siden der er et fotgjengerfelt bygget allerede.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter