Tilbake til alle rapporter

Fotgjengerfelt

Publisert av Tove Helene Aas 12:20, søn. 1 mai 2011; (Det vises ingen nål på grunn av at brukeren ikke brukte kartet)

Sendt til Buskerud og Kongsberg 4 minutter senere

Vi bor i Påterudveien på Heistadmoen. Problemet er at det ikke er noe gangfelt for å krysse veien p åtoppen av Bergbakken. Det begynner å bli ganske folksomt her ute med mange barn som stadig må krysse veien, enten for å komme til busslomme eller gangvei eller rett og slett for å besøke andre. Bilene kommer fort opp Bergbakken så behovet for fotgjengerfelt er helt nødvendig.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 23:55, tor. 9 juni 2011

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 15:34, fre. 8 juli 2011

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 18:45, fre. 5 august 2011

  • Jeg skjønner ikke hvorfor det ikke går an å få et fotgjengerfelt på toppen av Bergbakken! Må det skje en ulykke først? Jeg ser at det blir oppfordret yil at barna skal gå til skolen, men først må det jo legges tilrette for det. Så for alle oss her ute som krysser den veien opptil flere ganger pr dag: Lag fotgjengerfelt!!!

    Sendt inn av Tove Helene Aas 16:46, søn. 18 september 2011

  • Igjen må jeg minne om manglende fotgjengerfelt på toppen av Bergbakken. Nå som det kanskje blir nedleggelse av Berg skole så må jo alle kjøre buss og desto flere som må krysse gata hver dag. Hvorfor er det så vanskelig å få et fotgjengerfelt der? Hadde vært veldig fint å få en tilbakemeld på det.

    Sendt inn av Tove Helene Aas 11:27, søn. 18 mars 2012

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter