Tilbake til alle rapporter

Strøsand av feil kvalitet og i alt for store mengder

Rapportert i kategorien Sykkelveier anonymt 09:06, man. 27 november 2017

Sendt til Bømlo og Statens vegvesen region vest 4 minutter senere

Dette er generel klage/hjertesukk om at strøinga som er utført på sykkel/gangstiane i heile område mellom Svortland/Rubbestadneset/Siggervåg er utført med noko som ser ut som knust stein. Etter at det vart strødd no har eg hatt 5 punkteringa og 2 av dei med øydlagte dekk. Stein er så kvass at den skjærer seg i gjennom dekk. Fekk øydelagt piggdekk sist Torsdag. Satt på heilt nytt terrengdekk av god kvalitet som tok slutt i dag. Det burde også være unødvendig å strø i så store mengder som blir gjort no. Grus på sykkelveg skapar dårligt grep og farlige situasjonar. Eg syklar omkring 15000km i året og har ikkje opplevd denne denne elendigheta før. Det er dyrt, frustrerande og eg kjem forseint på jobb. Så lenge det er slik som no blir alternativet å sykle i vegbana.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

 • Ingen tilbakemelding. Har ikkje brukt sykkel-og gangsti siste tida då eg er lei av punktering. Syklar no på vegen (i kjøirebana) og har ikkje hatt punktering :)

  Publisert anonymt 08:19, tor. 28 desember 2017

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 08:41, fre. 26 januar 2018

 • Har ikkje skjedd noko. Gang/sykkelstiar er fortsatt full i denne knuste stein/sanden. Når me no har fått så flotte gang/sykkelstiar her I kommunener det dumt dei skal vere ubruklige for racer og hybrid syklar halve året pga stein/sand som fører til punkteringar og dårlig veggrep . Personlig meinar eg at det burde vere nok med salting på dei lange strekkningane mellom Føyno-Svortland-Rubben. Sand er sikkert flott tett bygde område med mykje gåande som på Svortland sentrum.

  Publisert anonymt 08:41, fre. 26 januar 2018

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 08:57, fre. 23 februar 2018

 • Samme status enda. Prøvde meg på ein tur på gang/sykkelsti for 2 veker sidan strekningen Rubbestadnes_Leirvik. Resultat var 2 punkteringar og eit ødlagt dekk. Brukte offroad sykkel med dekk beregna for grovt underlag/terreng. Dekk er perforert med små sylskarpe steinsplintar og øydelagt.

  Publisert anonymt 08:57, fre. 23 februar 2018

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 09:28, fre. 23 mars 2018

 • I nokre områder har regn og sigevatn frå vei bedra problem, mens feks I område rundt Siggervågjuvet er det verrre en tidligare.

  Publisert anonymt 09:28, fre. 23 mars 2018

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 09:54, fre. 20 april 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter