Tilbake til alle rapporter

Oppsmuldret asfalt.

Rapportert i kategorien Hull i vei av Per Normann Grindheim 21:49, ons. 27 desember 2017

Sendt til Bømlo og Statens vegvesen region vest mindre enn et minutt senere

Det har i lang tid vært reparet med kaldasfalt i huller i Ramskleiva. Asfalt er nå så oppsmuldret at det spruter opp grus/steiner på fortau. Dette er farligt når det går folk på fortau. Noen biler pleier og kjøre på gal side av vegen opp Ramskleiva for å unngå steinsprut på gående og under bilene sine.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Går det an og få ein kostebil til og koste opp oppsmuldret asfalt som nå ligger strødd utover store deler av vegen? Vist det ikkje blir asfaltert pga været så bør kosting vurderes. Har fått kraftige steinsprut i bilen fra møtende biler. Det ligger også masse asfalt smulder på gangstien.

    Sendt inn av Per Normann Grindheim 20:54, fre. 9 februar 2018

  • Ramskleiva blir verre og verre for hver regnbyge som kommer. Det ligger igjen store asfalt biter stødd utover vegen som er til fare for møtende trafikk, syklende og gående på fortau. Det var nevnt at denne vegstrekka skulle prioriteres mid Januar hvist været tillot det. Nå er vi i Mai måned.

    Sendt inn av Per Normann Grindheim 19:36, ons. 2 mai 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter