Tilbake til alle rapporter

Vallåsbakken er smal og uoversiktlig. Det er stor avstand mellom fenderkant og vei, dette gjør det farlig for barn å ferdes på denne veien.

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 23:38, tir. 2 januar 2018

Sendt til Statens vegvesen region sør og Flekkefjord 1 minutt senere

Hele Vallåsbakken bør utbedres og gjøres breiere. Her ferdes daglig barn, og det er livsfarlig å bli forbikjørt av en buss eller bil i denne bakken da den er så smal og uoversiktlig. Avstanden mellom fenderkant og ned til veien(se bilde for eksempel) er noen steder så stor at den er utrygg. Her sykler og går det barn, dersom de er uheldige og sykler utfor her vil de gå rett utfor et stup her. Det er derfor ønskelig at fenderkanten sikres med gjerne et gjerde eller en tynn fenderkant under fenderkanten. I tillegg så er det et stort hull i grøften på høyre siden av veien der det er en vannrist for at vannet skal renne gjennom, dette hullet er ikke lett å se for bilister og andre som bruker veien på kveldstid og det bør gjøres noe med dette.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 22:33, ons. 31 januar 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter