Tilbake til alle rapporter

Ikke brøytet kl 07:30 - 03.01.2017

Rapportert i kategorien Snøbrøyting anonymt 15:03, ons. 3 januar 2018

Sendt til Siljan og Statens vegvesen region sør 1 minutt senere

Det var ikke brøytet hele strekningen på FV 215. Dette var ikke gjort når klokken var 07:30 om morgenen. Dette er altfor dårlig når det er meldt masse snø dagen i forveien. I romjulen og dagene siden nyttår så ble det bare strødd en stripe midt i veien og det er altfor dårlig når det har vært så glatt som det har vært nå. Jeg vil også legge til at den kommunale veien Gurholtveien heller ikke var brøytet, men det var brøytet i Siljan sentrum. Det er altfor dårlig at Sør-Siljan ikke blir prioritert på lik linje med sentrum. Vi er veldig mange her ute som jobber i Grenland og som må bruke bilen til og fra jobb hver dag. Vi må kunne forvente bedre vedlikehold.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 15:29, ons. 31 januar 2018

  • Spørreskjema fylt inn av feilrapportøren

    Publisert anonymt 17:35, ons. 28 februar 2018, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter