Tilbake til alle rapporter

Flere hull i veien. To av dem er store

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 18:32, tor. 4 januar 2018

Sendt til Lillesand og Statens vegvesen region sør 2 minutter senere

Det har vært hull i veien her lenge. Det er 6-8 hull i veien. To av dem store nok til at det kommer et bra dunk i bilen om man ikke husker å svinge unna. Samme problem om man må kjøre normalt i veien for ikke å kjøre ned barn eller andre som ferdes i veien. Det kommer normalt en kar fra kommunen med spade og tetter litt hvert år. Hasten 2017 sa han hullene var for store til å tettes så gikk han igjen.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Første bilde er en oversikt over gata. De to neste er større hull i bakken ned Seljelia. Det er mye grus i dem nå men dette forsvinner når regnet kommer. Lenger opp i svingen

    Sendt inn av Jan Kairon Henriksen 18:24, ons. 4 april 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter