Tilbake til alle rapporter

Trær i vegbanen.

Rapportert i kategorien Trær anonymt 11:26, fre. 12 januar 2018

Sendt til Kviteseid 4 minutter senere

Nå er det så mye tung snø på trær langs Fjågesundvegen (304) som henger over vegbanen. I romjula kjørte vi inn i et tre som lå over vegen og bilen ble ødelagt. For to dager siden måtte et tre knekkes med all menneskelig kraft for å kunne kjøre videre. Det henger fremdeles mange trær over vegbanen som vil knekke av tyngden fra snø, og det langs hele strekket, man sitter jo med hjertet i halsen for å komme seg velberget hjem. Alle disse trærne må fjernes eller få snøen av dem før en alvorlig ulykke vil skje. Det bør være unødvendig å måtte ha med sag eller øks i bilen fordi man skal komme seg frem.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Spørreskjema fylt inn av feilrapportøren

    Publisert anonymt 23:36, fre. 9 februar 2018, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter