Tilbake til alle rapporter

Feil skilting, Øvre Storgate 42-56 burde vært skiltet Gjennomkjøring forbudt

Rapportert i kategorien Trafikkskilter anonymt 12:58, tir. 16 januar 2018

Sendt til Statens vegvesen region sør og Drammen 2 minutter senere

Ved innkjøring fra ØS til rundkjøring på 282 v ØS 42 (lilla på bildet) er det skiltet innkjøring forbudt i retning ut i rundkjøringen, som om det er enveiskjørt gate. Hele veistrekket mellom ØS 42 og ØS 56 (rødt på bildet) skulle vært skiltet med gjennomkjøring forbudt. Slik det er nå, kjører de fleste frem til utkjøringen før de ser skiltet, og ignorerer det når de har kommet så langt. Kan bekreftes av lokalt politi, de må ha jevnlige kontroller der. Ved skilting av gjennomkjøring forbudt ved ØS 56 vil trafikanter ha mulighet til å svinge opp Strømsgata (blått på bildet) for å unngå problemet i tide. Slik det er skiltet nå, har ikke skitet ønsket effekt, siden det ikke hindrer gjennomkjøring i praksis.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter