Tilbake til alle rapporter

Snø som blir brøytet inn på gårdsplassen og på bilene som står der

Rapportert i kategorien Snøbrøyting anonymt 10:08, ons. 24 januar 2018

Sendt til Statens vegvesen region øst og Åsnes 2 minutter senere

Vi bor i toverudsveien 1 på flisa. Og har gårdsplassen rett uti veien. Hver gang veien blir brøytet, blir All snøen brøytet inn på gårdsplassen.biler som står der blir dekket av snø. Dette er ikke mye morro, og det blir veldig tungt å ta igjen. Ekstra kjedelig er det , da vi akkurat har måkt hele gårdsplassen.så vi ber om at snøen akkurat forbi nr 1( første hus på høyre side) blir brøytet ut til venstre akkurat forbi der. Nå er det fjerde gang vi gir beskjed om dette, men ingen respons.. det er veldig kjedelig om det skulle være harde klumper i den snøen som blir brøytet på bilene som står her. Regner da med at kommunen tar ansvar for dette..vi har ingen mulighet til å parkere bilene noe annet sted heller, siden vi har gårdsplass rett ut i veien.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 19:18, ons. 21 februar 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter