Tilbake til alle rapporter

Feil strøsand!

Rapportert i kategorien Sykkelveier anonymt 14:11, fre. 26 januar 2018

Sendt til og Statens vegvesen region vest 3 minutter senere

I flere tiår har det blitt benyttet strøsand fra Hellvik på sykkelveier, fortau og veier i Rogaland. Denne grusen/sanden garanterer punktering for syklister. I vinter har det blitt minst 3 punkteringer for min del. Koffor ikkje bruke vanlig strøsand? Dette blir brukt både til Maudal, Giljastølen og Stavtjørn blant annet, da er det meir enn godt nok på samtlige andre veier her til lands. I tillegg tør eg påstå at strøsand fra Hellvik fører til meir lakkskader på biler. Den er heller ikkje lett for feiebilen å fjerne (prøv sjøl med en feiekost). Uttaler meg som yrkessjåfør, og over gjennomsnittet aktiv syklist. Usikker om dette er rett kanal for at det blir slutt på "barberbladsanden" fra Hellvik, men gjør et forsøk!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 15:47, fre. 23 februar 2018

  • Det brukes fortsatt store mengder "punkteringsgrus" på veier og sykkelstier i Hå kommune. I Time og Klepp er det bra! Der er de gode å feie også.

    Publisert anonymt 15:47, fre. 23 februar 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter