Tilbake til alle rapporter

RV 32 Siljan-Skien Dårlig brøytet 29.01.2018

Rapportert i kategorien Snøbrøyting anonymt 10:57, man. 29 januar 2018

Sendt til Siljan og Statens vegvesen region sør 2 minutter senere

Om morgenen kl 07.15 29.01.2018 var det veldig dårlig brøytet da jeg kom fra en fint brøytet kommunal vei, FV 215, og over på RV 32 i sandtak-krysset i Siljan. Jeg kom rett bak brøytebilen som brøytet og saltet. Det er jo altfor seint å begynne brøyting! De bør være ute å brøyte vegen fra kl 0600. Vi er veldig mange i Siljan som pendler til Grenland på jobb og derfor bør vedlikeholdet av veiene starte tidligere. Som jeg seinere så i nyhetene, så skjedde det en kollisjon ved Heivannet. Jeg møtte denne bussen ved Heivannet, så kollisjonen må ha skjedd like etterpå. Det var utrolig sleipt på stedet og ikke brøytet, da brøytebilen slapp oss forbi ved Holtesletta. Nå må brøyting og salting skje tidligere! Dette er en hovedvei!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter