Tilbake til alle rapporter

Mangelfull brøyting

Rapportert i kategorien Snøbrøyting anonymt 15:10, søn. 11 februar 2018

Sendt til Statens vegvesen region sør og Drammen 5 minutter senere

Det er ikke brøytet på småveiene over styrmoes vei (bla Granveien, Einar aass,). Dette skaper farlige trafikksituasjoner i dag. Mangel på brøyting og skraping generelt i vinter gir veldig sporete og glatte veier hvor jeg er livredd hver gang jeg kjører eller går til barnehagen. Særlig krysset Åsveien/styrmoes har vært helt forferdelig med bil (bilen sklir sidelengs på blank is, møtende trafikk er ikke mulig) og fortauet langs styrmoes gate er forferdelig å gå (akebrett eller vogn sklir sidelengs uti veien, og med Sjåfører som ikke overholder fartsgrensen er dette veldig ubehagelig). Det oppleves også veldig ubehagelig å krysse styrmoes på fotgjengerfeltet ved Åsveien da brøytekantene er så høye at vi ikke blir sett av bilistene, og det er ikke ledig fortau igjen.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Tusen takk for at dere har tatt vekk mye av brøytekantene i området og gjort veiene bredere. Dette har løst mye av problemet.

    Publisert anonymt 07:34, tor. 22 februar 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter