Tilbake til alle rapporter

Manglende mulighet for passasje over veien

Rapportert anonymt 21:08, man. 5 mars 2018

Sendt til Oppegård og Akershus 2 minutter senere

Hei! Det mangler tilrettelagt mulighet for passasje over veien til Rema 1000 og Ormerudveien. Dette er trafikkfarlig, og bør sees på. I dag må man over to dype grøfter for å komme seg over veien, og det er ikke noe signal som gjør bilister klar over at det er mye overgang her. I området er det mange uten bil, som derfor er avhengige av å kunne gå over veien, og det er langt til nærmeste gangfelt- i tillegg må man krysse ytterligere tre veier og to større avkjørsler for å benytte seg av gangfeltet. (Samt at fortauet heller ikke er måkt på denne strekningen i dag)

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter