Tilbake til alle rapporter

Farlig sving. Det er ikke plass til to møtende biler i svingen.

Rapportert i kategorien Gater/Veier av olejacobjohnsen76@gmail.com 13:39, søn. 11 mars 2018

Sendt til Statens vegvesen region øst og Gran 1 minutt senere

Svingen er livsfarlig å kjøre om vinteren. Det er umulig å se biler komme i mot deg på bilde 1. En må tute før svingen om de andre skal høre at du kommer. Er det mulig å gjøre om på denne svingen så en ser biler komme i mot deg? Hvis ikke det blir gjort noe her. Så kan det skje flere uhell. Var en gammel mann som kom opp bakken i bilde 2 og kjørte på meg. Jeg kom rundt svingen og han så meg ikke engang. Kan dere gjøre svingen litt bedre og litt bredere så det er mulig for to biler å møte der i svingen?

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Hei. Jeg lurer på om dere i vegvesenet. Kan sette opp et speil i svinge der? så det er mulig å se møtende biler i svingen? jeg hadde nesten ulykke igjen i sammen svingen søndag 18 mars 2018. Det gikk bra nå men jeg vil ikke være livredd hver gang jeg skal kjøre i den svingen. Så fint om dere ville sette opp et speil der i svingen. Det har vært uhell i den svingen før i tiden også har jeg skjønt.

    Sendt inn av olejacobjohnsen76@gmail.com 11:20, søn. 18 mars 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter