Tilbake til alle rapporter

Store deler av Fv 406 Vetåsvegen er nå så full i hull, har "to dype hjulspor" i asfalten som samler vann og setningsskader at det er snart umulig å kjøre der.

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 10:59, man. 26 mars 2018

Sendt til Radøy og Statens vegvesen region vest 1 minutt senere

Å drive småflikking med en bøtte asfaltutbedring løser IKKE problemet! Dette er et problem som skyldes grunnforholdene, denne veien er ikke laget for tungtransport og trailertrafikk. Asfalten begynner å sprekke opp innen et år etter den er lagt, men så ille som nå har det aldri vært. Dette gjelder fra kryss med Fv407 Sæbøvegen og nedover.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Rask respons fra Statens Vegvesen, kunne selvfølgelig ønsket en mer "langsiktig" løsning, men det holder nok et år eller to!

    Publisert anonymt 15:56, man. 23 april 2018, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter