Tilbake til alle rapporter

Veidekket i Grasmoveien, fra litt etter Ørje og helt til Rømskog er fullstendig ødelagt.

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 09:04, ons. 28 mars 2018

Sendt til Statens vegvesen region øst og Rømskog 1 minutt senere

Veidekket i Grasmoveien, fra litt etter Ørje og helt til Rømskog er fullstendig ødelagt. Bare noen kilometer utenfor Ørje er veien så dårlig at høyeste forsvarlige fartsgrense er 50, og selv sa må man hive seg på bremsen i tilfelle noen av de mange mørke feltene i veibanen skulle være en enorm hump. Både støtdempere og felger kan lett bli ødelagt, og mange av de største humpene er veldig vanskelige å se. Det er først når man har alle fire hjulene i lufta samtidig man innser at det er tildels store ujevnheter i veibanen, men da er det litt seint. Noen kommer garantert til å kjøre seg ihjel på vei 21 dersom ikke disse skadene blir utbedret umiddelbart.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter