Tilbake til alle rapporter

Fartshump er for bratt. Feil profil. Vann samles i overkant. Hull i asfalten i dumpa. Ødelegger biler som kjører mer enn 10km/t. Selv om fartsgrense 30km/t.

Rapportert i kategorien Gater/Veier av Tor Loeberg 22:38, man. 16 april 2018

Sendt til Statens vegvesen region sør og Sandefjord 2 minutter senere

Feil profil på fartshump. For bratt. Hull i overkant. Vann samler seg i overkant, da *råtner* asfalten. Går ikke å kjøre over den i mer enn gangfart, selv om fartsgrense er 30 km på veien. Må fikses umiddelbart!!!!!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 13:34, tor. 24 mai 2018

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 10:26, man. 25 juni 2018

  • Vet ikke hva som er problemet med å holde fartsdumper i orden. Setter de opp en slik, må det avsettes tid og penger for vedlikehold eller DE MÅ FJERNES . I Sandefjord alene er det mer enn 1700 fartsdumper!! Politikere skjerp dere!!!!

    Sendt inn av Tor Loeberg 10:26, man. 25 juni 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter