Tilbake til alle rapporter

Ufremkommelig veg - fare for liv og helse

Rapportert i kategorien Gater/Veier av Kristian Boisen Rustad 23:19, man. 23 april 2018

Sendt til Sør-Odal og Statens vegvesen region øst mindre enn et minutt senere

Vegen mangler bære- og forsterkningslag. Vegen blir kun tilført subbus og som alle oppegående folk skjønner er dette helt meningsløst da det kun er silt/matjord i vegoverbygningen. Det har i år vært en vanlig norsk vinter og flere slike vil fortsette å komme. Biler setter seg nå fast og skader påføres kjøretøyene. Skolebussen ryktes å nekte å kjøre her og ambulanse eller brannvesen vil ikke kunne rykke ut. Faren for liv og helse er nå overhengende og her må det hastebevilges penger til ny vegoverbygning umiddelbart. I altfor mange år har denne vegen vært under enhver kritikk men nå må dere våkne!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter