Tilbake til alle rapporter

Det ligger en kum for overløpsvann i denne grøfta som ligger for høyt i forhold til at overløpsvann skal kunne tas unna. Har ved flere anledninger vært på teknisk avdeling i rådhuset og påpekt problemet men ingenting skjer. Det står tidvis store mengder vann i denne grøfta og det er mange små barn som lekr i kirkegata. Dette er et problem som er farlig for våre barn. Det ble lovet å gjøre noe med dette når kirkegata var asfaltert men så har ikke skjedd. Forventer å få en snarlig tilbakemelding på hva som er tenkt gjort her.

Publisert av Geir Eilertsen 12:22, tir. 24 april 2018

Sendt til Hadsel og Nordland 3 minutter senere

Der ligger en kum for overløpsvann i denne grøfta som ligger for høyt til å kunne ta unna vannet. Problemet er påpekt ved flere anledninger tidligere ved personlig oppmøte på rådhuset. Store mengder vann står ofte i denne grøfta noe vi ser på som problematisk da det er mange små barn som leker i dette området. Et annet problem er at vanntilsiget renner n på vår plen i krikegata 12. Ber om at det gjøres noe med dette problemet snarest. Det skulle ordnes når entrepenøren i fjor sommer asfalterrte i Kirkegata men ingenting har skjedd.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet.

Oppdateringer

  • Hei!

    Takk for din tilbakemelding! vi skal se på saken, og om det er muligheter for å gjennomføre tiltak.

    Vi har for tiden svært mye å gjøre på vann og avløpssiden, men skal prøve å få prioritert dette så fort som overhode mulig.

    State changed to: Løst

    Lagt inn av Hadsel 10:00, ons. 25 april 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Informasjon din vik kun bli brukt i samsvar med vår personvernerklæring.

Neste: Fortell oss om deg selv

eller No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Din oppdatering

Fortell oss om deg selv

Har du et FiksGataMi-passord?