Tilbake til alle rapporter

Store hull i veien fra krysset og opp til Melbotun

Rapportert i kategorien Hull i vei av Geir Eilertsen 12:29, tir. 24 april 2018

Sendt til Statens vegvesen region nord og Hadsel 1 minutt senere

Vein fra krysset Kirkegata og opp mot melbotun er i elendig forfatning. Det er store huller i veien på begge sider og den er som gjøremhull på midten. Det er vanskelig å ta seg fram med bil her, og det vil naturlig nok da være enda vanskeligere for de eldre som leier leiligheter på melbotun å ta seg frem med rullator eller andre elektriske kjøretøy. Synes det er en skam at denne delen av Kirkegata ikke ble tatt med under asfalteringsarbeidet som ble gjort i fjor og det er tarvelig gjort at eldre mennesker som er avhengig av rullator som hjelpemiddel for å ta seg frem ikke kan komme seg ut på grunn av veiens eendige forfatning.

Noe må gjøres fort med denne delen av krikegata.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Hei!

    Takk for din tilbakemelding! vi sender ut entreprenør for å utbedre så snart vi kan, vi har for øyeblikket mye å gjøre innenfor vann, avløp og vei. men skal se til dette så snart vi har mulighet.

    Vi kan ikke love noe asfalt på denne veien, men skal se hva der er rom til å gjennomføre.

    Øyvind

    Posted by Hadsel at 09:58, ons. 25 april 2018, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter