Back to all reports

Store humper, store dumper, asfalten sprekker opp og det blir hull, telehiv

Reported in the Annet category by jenny.sveen123@gmail.com at 06:43, tor. 26 april 2018

Sent to Hedmark and Stange 1 minute later

Fra Åsbygda til midt mellom Åsbygda og Ådalsbruk er veien desidert værst. Fartsgrensa er 80km men det er umulig å holde den pga galle humpene og dumpene og hullene, så man må kjøre i MAKS 50km. Jeg bor midt i mellom Åsbygda og Ådalsbruk, og bilene blir slitt ut av den dårlige veien. Flere steder har veien sprukket opp og grus og asfalt ligger overalt. Jeg synes det er veldig urettferdig at denne veien aldri blir fikset, siden uteolig mange har bruk for denne veien.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 09:00, man. 28 mai 2018

  • Fra Åsbygda til midt mellom Åsbygda og Ådalsbruk er veien desidert værst. Fartsgrensa er 80km men det er umulig å holde den pga galle humpene og dumpene og hullene, så man må kjøre i MAKS 50km. Jeg bor midt i mellom Åsbygda og Ådalsbruk, og bilene blir slitt ut av den dårlige veien. Flere steder har veien sprukket opp og grus og asfalt ligger overalt. Jeg synes det er veldig urettferdig at denne veien aldri blir fikset, siden uteolig mange har bruk for denne veien.

    Posted by jenny.sveen123@gmail.com at 09:03, man. 28 mai 2018

  • Still open, via questionnaire, 10:15, man. 25 juni 2018

  • Jeg synes at denne veien bør bli prioritert mer siden det er mange som bruker denne veien hele tiden. Biler og alle kjøretøyer blir ødelagt pga at veien er i såpass dårlig stand.

    Posted by jenny.sveen123@gmail.com at 10:15, man. 25 juni 2018

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?