Tilbake til alle rapporter

Vei i oppløsning.

Rapportert i kategorien Gater/Veier av Monica Glomsås Westby 10:51, tor. 26 april 2018

Sendt til Sør-Odal og Statens vegvesen region øst 3 minutter senere

Veien går i oppløsning. Vi ødelegger bilene våre. Kjørte meg fast 30 ned i veien i går kveld. Ødela framskjerm. Fikk ikke opp døra, fordi den hadde sunket så langt ned. Dette er uforsvarlig siden det ikke for evt brannbiler og ambulanser å ta seg frem. Veien er stengt for tungtransport. Skolebussen får ikke kjørt der. Etter skadene på bilen, tok vi en telefon for å forklare problemet. Da får vi beskjed om at vi må regne med litt "dumpete" vei nå. Det er satt i gang masseutskifting av veien, men dette må få fortgang. Det kan faktisk være farlig for liv å helse.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter