Tilbake til alle rapporter

Ønske om skilt

Rapportert i kategorien Trafikkskilter anonymt 14:26, søn. 29 april 2018

Sendt til Statens vegvesen region sør og Drammen 4 minutter senere

Det er mange biler som ikke respekterer 30-sonen i nabolaget/Granveien. Mistenker at det er de som kanskje benytter den som alternativ gjennomkjøringsvei til eks styrmoes gate. Vi har riktignok en fartsdump hvor de fleste med høy fart får skrapet opp understellet på bilen, men det hjelper ikke så mye på å holde farten nede. Ønsker meg et av følgende alternativer: 1) et «barn leker»- fareskilt og/eller 2) bedre merking av eksisterende fartsdump+ gjerne en fartsdump til eller 3) gjøre veien kun tilgjengelig for kjøring til eiendommene.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter