Tilbake til alle rapporter

Manglende skilting, gangfelt og fart.

Rapportert i kategorien Trafikkskilter anonymt 21:00, fre. 18 mai 2018

Sendt til Nesodden og Statens vegvesen region øst 5 minutter senere

Veien heter Vestoppfaret ikke skogveien som på dette kartet. Vi fikk etter 6 års venting endelig et gangfelt vi ble lovet da Tangen nærsenter ble bygget, men gangfelt skiltet er ikke kommet opp, så i vinter da det var snø på veien var det ingen som stoppet for oss som bor i gata eller skolebarna, ønsker veldig et skilt ! Vi beboere ble også lovet at gata vår som nå er hovedveien inn til senteret skulle få opp skilting for fartsgrense 30 km ,i dag er det ingen slik skilting så det kjøres hardt i gata som er skolevei for mange barn. Sier seg selv at det er mye trafikk i denne gata inn til et handlesenter .

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 15:08, lør. 16 juni 2018

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 23:36, søn. 15 juli 2018

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 16:53, tir. 14 august 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter