Tilbake til alle rapporter

Store hull og sprekker, trær som dekker for belysning

Rapportert anonymt 23:07, man. 21 mai 2018

Sendt til Østfold og Fredrikstad 3 minutter senere

Hei. I Ballastveien på Kråkerøy er det store hull og sprekker i veibanen som gjør det farlig å sykle. Rollerblades andre typer fremkomstmidler uten motor, men som har mindre hjul kan ikke ferdes der. Spesielt på kvelden utgjør det en stor fare da det er ofte lysene i stolpene ikke fungerer, og når det gjør det så er flere av trærne i veien. Det er i tillegg veldig langt mellom belysning nederst i Ballastveien. Dere har tidligere lappet på veien, men det fungerer bare til hull. De store sprekkene blir ikke mindre eller tettet. Spesielt siden denne veien ikke har fortau eller gang/sykkelfelt håper jeg dere kan prioritere denne veien. Fjellveien er i samme forfatning, men der har deler av veien fortau. Men denne bør bli tatt samtidig.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 23:28, man. 18 juni 2018

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 00:54, tir. 17 juli 2018

  • De var raske til å komme å tette noen få hull, men kvaliteten er fortsatt ikke bra nok, og de overså flere hull også.

    Publisert anonymt 00:54, tir. 17 juli 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter