Tilbake til alle rapporter

Manglende vegmerking

Rapportert i kategorien Gater/Veier av Alf Morten Salater-Daljord 11:15, tir. 22 mai 2018

Sendt til Statens vegvesen region øst og Nes 4 minutter senere

Nederst i Skredderstuvegen er det en bussholder plass hvor det ikke finnes verken fartsdump, skilting for overgang eller markeringer i veibanen. Jeg opplevde senest sist uke at en bilist ikke stoppet eller gjorde antydning til å slakke ned farten der jeg kom med mine to små barn. Og for å si det slik så holdt han heller ikke fartsgrensen i 30 sonen på stedet. Dette stedet er veldig sårbart ettersom det er mye trafikk opp og ned Skredderstuvegen til barneskolen, samt at begge barnehagene på Auli ligger i grendehusvegen. Gang og sykkelsti fra Jegervegen og ned til Grendehusvegen er heller ikke fysisk adskilt fra vegen, noe som gjør det enkelt for et lite barn å springe rett ut i veien her. Ettersom hastighet er et problem her, ville vi helst sett at det var både fartshindringer, skilt og fysisk merking i vegbanen her.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 11:33, tir. 19 juni 2018

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 18:29, tir. 17 juli 2018

 • Jeg har fått svar om at det ikke blir gjort noe med denne veien før de ferdig med den nye gang sykkelveien langs fylkesveier. Dette betyr vel at ingen vegmerking, skilting eller annet blir utført på Auli.

  Sendt inn av Alf Morten Salater-Daljord 18:29, tir. 17 juli 2018

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 19:08, tir. 14 august 2018

 • Forklaringen var visstnok at ingenting kom til å bli fikset her før vegarbeidet på hovedveienvar ferdig. Så enn så lenge er det tydeligvis ikke så farlig om noen blir påkjørt.

  Sendt inn av Alf Morten Salater-Daljord 19:08, tir. 14 august 2018

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 19:28, tir. 11 september 2018

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 22:28, tir. 9 oktober 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter