Tilbake til alle rapporter

Utbedring av vei

Rapportert i kategorien Gater/Veier av Tone Sandmo Os 08:45, tor. 24 mai 2018

Sendt til Statens vegvesen region øst og Åsnes 5 minutter senere

Det må gjøres noe med veien da vi støver ned. Det er så ille at vi ikke kan sitte ute og ikke tørke klær ute.Det saltes av og til men dette er ikke godt nok. Det hjelper bare en kort stund. Det er så ille at det er på grensen til et helseproblem. Håper det kan legges oljegrus eller noe annet,ellers må vi flytte,og det ville vært feil grunnlag for å flytte til en annen komune. Vi trives her og det er synd vi ikke kan nyte det pga veiproblemer.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Kommunens entreprenør foretar jevnlig salting av vegen. salting er planlagt 25.05.

    Sendt inn av Ove Johnny Dybendal 09:26, fre. 25 mai 2018, markert som fikset

  • Det gikk fort, men her kjører det tømmerbiler som egentlig skal kjøre tomme opp og ta en annen vei ned, noe de ikke gjør. Derfor er dette et stort problem for vegen. Den blir ødelagt med en gang den er skrapet.

    Sendt inn av Tone Sandmo Os 10:53, tor. 21 juni 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter