Back to all reports

Utbedring av vei

Reported in the Gater/Veier category by Tone Sandmo Os at 08:45, tor. 24 mai 2018

Sent to Statens vegvesen region øst and Åsnes 5 minutes later

Det må gjøres noe med veien da vi støver ned. Det er så ille at vi ikke kan sitte ute og ikke tørke klær ute.Det saltes av og til men dette er ikke godt nok. Det hjelper bare en kort stund. Det er så ille at det er på grensen til et helseproblem. Håper det kan legges oljegrus eller noe annet,ellers må vi flytte,og det ville vært feil grunnlag for å flytte til en annen komune. Vi trives her og det er synd vi ikke kan nyte det pga veiproblemer.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Kommunens entreprenør foretar jevnlig salting av vegen. salting er planlagt 25.05.

    Posted by Ove Johnny Dybendal at 09:26, fre. 25 mai 2018, marked as fixed

  • Det gikk fort, men her kjører det tømmerbiler som egentlig skal kjøre tomme opp og ta en annen vei ned, noe de ikke gjør. Derfor er dette et stort problem for vegen. Den blir ødelagt med en gang den er skrapet.

    Posted by Tone Sandmo Os at 10:53, tor. 21 juni 2018

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Now to submit your update…

Do you have a FiksGataMi password?

Yes I have a password

Forgotten your password? Confirm by email instead, providing a new password at that point. When you confirm, your password will be updated.

No Let me confirm my update by email

Providing a password is optional, but doing so will allow you to more easily report problems, leave updates and manage your reports.