Tilbake til alle rapporter

Råkjøring i tettbebygd strøk.

Publisert av Ronny Silden Totland 12:44, tor. 24 mai 2018

Sendt til Vågsøy og Sogn og Fjordane 1 minutt senere

Det er daglig biler som bryter fartsgrensen i byggefeltet i Vågsvåg. Flere trafikkfarlige situasjoner mellom bil og lekende barn. Dette gjelder spesielt morgen og ettermiddag når folk skal til og fra arbeid. Er det mulig å få låne fartsmåleren som kommunen eier og synliggjøre dette for bilistene? Gjelder i hovedsak strekninga mellom våge 16 og våge 24. Her bør egentlig komme fartsdumper da dette har vært et problem i dei siste 30 årene.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 12:59, tor. 21 juni 2018

  • Fart er fortsatt eit problem i bygda.

    Det ideelle hadde vært å satt opp fartsdumpere.

    Får en opp en måler, vil dette ihvertfall synliggjøre at det er fokus på sikkerhet. Vil helst unngå alvorlige trafikkuhell der barn blir påkjørt av råkjørere.

    Sendt inn av Ronny Silden Totland 12:59, tor. 21 juni 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter