Tilbake til alle rapporter

Tildels farlig veg uten vegskuler og med bratt grøftekant.

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 23:07, tor. 7 juni 2018

Sendt til Nannestad og Statens vegvesen region øst 2 minutter senere

Homledalsvegen er her trafikkfarlig, da den over en strekning på ca. 50 meter er blitt for smal til at to biler kan møtes, hovedsakelig for at den relativt nybygde veien er helt uten vegskuler og derfor har fått en nokså bratt grøftekant. Det er ikke skiltet for smal vei og kan umulig være innenfor korrekt vegstandard. Denne strekningen ut mot kryss har i dag fall direkte fra asfaltkant til bunden av grøft. Vanlige personbiler kommer bortig hverandre ved passering eller havner i grøfta. Dette kommer brått på etter avkjøre fra Åsvegen og har lett for å skape trafikkfarlige situasjoner.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter