Back to all reports

Vi trenger fartsdumper eller andre tiltak for å beskytte barna våre

Reported in the Annet category anonymously at 14:16, man. 11 juni 2018

Sent to Hedmark and Stange 3 minutes later

Vi bor i Hans Sørholtes veg med to små barn. Det er stadig økende trafikk i gata, og jeg vil anslå at færre enn halvparten av bilene som kjører der holder fartsgrensen. Bilene kjører til tider svært fort, og med så mange små barn boende i gata er både vi og naboene redd for at en ulykke bare er et tidsspørsmål. Hekker og skjulte småveier/innkjøringer gjør at sikten også er dårlig.

Siden vi bor nesten i enden av veien har bilene kommet opp i ganske god fart når de kjører forbi oss. I tillegg til noen fartsglade naboer er verstingene uten tvil hjemmesykepleien og posten. Vi har også et problem med at de som bor i Parkvegen og dragonveien bruker Hans Sørholtes veg som gjennomfartsveg, muligens for å unngå fartsdumpene i Dragonveien? Uavhengig av årsak, så er antall biler som kjører i denne veien langt flere enn bare de som bor her.

Vi håper nå at kommunen kan ta en kikk på trafikken i denne vegen og vurdere fartsdumper eller andre tiltak som kan bedre sikkerheten i veien vår. Det bør minimum settes opp skilt som viser at det bor mange barn her, men vi er redd dette ikke er nok.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 15:13, man. 9 juli 2018

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?