Tilbake til alle rapporter

Tinghaugbakken, vaskebrett på vei i begge retninger.

Rapportert i kategorien Gater/Veier av Katrine Thon 13:43, ons. 13 juni 2018

Sendt til Re og Statens vegvesen region sør 1 minutt senere

Tinghaugbakken har dype vaskebrett. Meldt fra til Re kommunes Servicetorg over lengre tid, men ingenting skjer. Også bedt Tor Ueland, som er ansvarlig for Tinghaugveien, ta kontakt, men ikke hørt noe. Må utbedres umiddelbart.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 14:45, søn. 15 juli 2018

  • Veien ble skrapet umiddelbart etter siste rapportering her på fiksgatami.no, men etter få dager samme tilstand med dype vaskebrett på begge sider av veien. Årsak til at det blir vaskebrett på begge sider er at bilistene bytter til motgående fil for å skjerme bilen, noe som fører til uoversiktlig trafikkbilde for gående, syklende og bilister.

    Sendt inn av Katrine Thon 14:45, søn. 15 juli 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter