Tilbake til alle rapporter

Klargjort for asfaltering i over en uke, og det skjer ikke noe. Skarpe asfaltkanter flere steder. På tide dette blir utført!! Gjelder hele Nensetveien og Flatane etter gravearbeid.

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 14:51, tir. 3 juli 2018

Sendt til Statens vegvesen region sør og Skien 3 minutter senere

Klargjort for asfaltering i over en uke, og det skjer ikke noe. Skarpe asfaltkanter. Gjelder hele Nensetveien og Flatane etter gravearbeid.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 00:02, ons. 1 august 2018

  • Utrolig dårlig oppfølging av Skien kommune, Skagerak som har leid inn entreprenør og entreprenøren Skuggedal har overhode ikke gjort noe for å få gaten kjørbar. De var innom og det arbeidet de utførte var så dårlig at de kunne like godt latt være å gjøre noe. Det tok altså 6 uker før noen rettet litt på disse asfaltkantene og asfaltering er fremdeles fraværende. Det samme gjelder i den meget traffikerte Lyngbakkveien hvor det bråker og smeller hele dagen med lastebiler og traktorer som passerer disse hullene med og uten store lass. Det er fylt på litt steinmel (bare føyke) som forsvinner like fort som det er lagt på. Totalt uakseptabelt og helt elendig av Skien kommune sin oppfølging av entreprenør da det er dem som har oppfølging av klager og at entreprenøren utfører arbeidet på en tilfredsstillende måte.

    Publisert anonymt 00:02, ons. 1 august 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter