Tilbake til alle rapporter

Hytterenovasjon; luktplager fra hytterenovasjonsdunker nær bolighus

Publisert av Elin Myrvold 18:21, søn. 8 juli 2018

Sendt til Kongsvinger og Hedmark 3 minutter senere

Vi er svært plaget av lukt og insekter fra hytterenovasjon som er plassert nær vår bolig. Det er så ille at vi må flykte innendørs og vi opplever til stadighet at dette sjenert oss fra å oppholde oss ute. Dette har vært plagsomt i mange år og vi håper nå at vi kan få gehør for å flytte disse beholderne til nytt sted. Det finnes ett egnet sted med lett tilgang for hytteeiere og renovasjonsselskap i krysset Brødbølvegen/Gylterudvegen søndre innkjøring. Vi oppfordrer til snarlig løsning og svar fra GIR/Kongsvinger kommune om dette problemet.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter