Tilbake til alle rapporter

Idiot parkering på begge sider av veien

Rapportert i kategorien Parkering av Magnus Skovrand 12:10, tir. 10 juli 2018

Sendt til Fredrikstad 4 minutter senere

Når det er arrangement på banen, så blir det parkert på begge sider av veien. Kun plass igjen for en bil å kjøre, med minimal klaring begge sider. Når enkelte da velger å lukke opp døra uten å se seg for, så blir det ekstra spennende. Regner med at bussene har det trangt, når di skal kjøre mellom di parkerte bilene. Det bør vurderes å sette opp parkering forbudt skilt begge sider av veien.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Tidligere var det avsatt parkering ved Esso, med skilt om at det kun/primært var parkering for Esso og sportsbanen. Typisk var det bare noen få biler på parkeringsplassen mens resten fylte opp veien. Nå er plassen i bruk til andre formål, så da blir det enda mer gateparkering.

    Det trengs en bedre løsning.

    Sendt inn av Jesper 15:53, tir. 10 juli 2018

  • Situasjonen er den samme, 1 år senere.

    Sendt inn av Magnus Skovrand 07:28, lør. 22 juni 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter